Te koop bij De Kunstuitleen

draagbare meesterwerken

Nieuw in de collectie

werken van Piet Lont

Lijstenmakerij Mellema

Op zolder bij de Kunstuitleen

Workshop voor groep 1,2 en 3

Basisscholen maken kennis met de Kunstuitleen

Toffe peren!

ontwerp: Annettte Behrens en Carina Hesper

In onze winkel

Studio Roof

Schaaltjes

Ronald Boonacker

lijstenmakerij mellema

op zolder bij de Kunstuitleen

De niet uitgevoerde ideeën van Igor Kramer

09 oktober 2018

Samen organiseren de Kunstuitleen en Windkracht 13 een expositie waarin een overzicht wordt getoond van de niet uitgevoerde ideeën van Igor Kramer.

De opening vindt plaats op zondag 14 oktober 2018 met eerst een preview om 14.30 uur in de Kunstuitleen en om 15.15 uur de officiële opening in Windkracht 13.
De tentoonstelling is te zien t/m 11 november 2018.

De fabuleuze Chris Corstens komt tijdens de opening met zijn trio Cosmix muziekideeën van Igor Kramer ten gehore brengen.

U bent allemaal van harte welkom!

 Als je meer ideeën hebt dan je in een leven uit kunt voeren, blijven de meeste ideeën dus liggen. Niemand die er ooit van hoort, niemand die ze ooit ziet. Daarom presenteren wij in Windkracht 13 en de Kunstuitleen een aantal niet uitgevoerde ideeën van Igor Kramer.

We hebben voor u een te duur idee, een slecht idee, een idee dat ooit nog uitgevoerd moet worden. Een idee dat nog in ontwikkeling is, een idee dat niet doorging door ruzie, een idee waarvan u denkt: dit is toch geen kunst? Een goed idee, want kijk maar, iemand anders heeft het uitgevoerd.

 Ideeën voor muziek, techniek, kunst, film, politiek, architectuur, filosofie, wetenschap, raceauto’s, eten, verhalen, etc. Een idee voor Den Helder én een idee speciaal voor U!

Igor Kramer houdt tijdens deze expositie op 21 oktober en 3 november in Windkracht 13 Ideeën kantoor om Uw idee te bespreken en nieuwe ideeën te maken.

Alter ego Professor Yaneznayu geeft in Windkracht 13 op zondag 11 november om 15.00 uur een prikkelende lezing die u nog lang zal heugen. De lezingen van de professor kloppen voor 98% en zijn voor 11% kolder. U kunt via Facebook stemmen over welk idee U wilt dat deze ongeveer 20 minuten durende lezing zal gaan.