Te koop bij De Kunstuitleen

draagbare meesterwerken

Nieuw in de collectie

werken van Piet Lont

Lijstenmakerij Mellema

Op zolder bij de Kunstuitleen

Workshop voor groep 1,2 en 3

Basisscholen maken kennis met de Kunstuitleen

Toffe peren!

ontwerp: Annettte Behrens en Carina Hesper

In onze winkel

Studio Roof

Schaaltjes

Ronald Boonacker

lijstenmakerij mellema

op zolder bij de Kunstuitleen

KunstBlik

Ida Woort-Leny Beerling

12 november tot 10 december 2014

Expositie in de Kunstuitleen opening vrijdag 14 november 17.00 uur

Dertien enthousiaste leden van de kunstuitleen geven een interview en laten hun kunstwerk thuis fotograferen door leden van de Foto Werkgroep.

De kunstuitleen zit sinds zes jaar op een unieke locatie, op de voormalige Rijkswerf, op Willemsoord. Naast de tentoonstellingsruimte op de begane grond hebben we een grote zolderverdieping waar de kunstcollectie? is geherbergd. Daar wil de Kunstuitleen ruimte maken om meer scholen en kinderen bij de kunst te betrekken

Nu de wintermaanden eraan komen, is het wellicht tijd om aandacht aan uw interieur te besteden. Kunst kan daarbij de inspirerende ?factor zijn. Een schilderij, grafiek of een brons kunnen een? blikvanger zijn, een welkome aanvulling die ieders interieur warmte en uitstraling geeft.

Om een idee te geven hoe klanten het ervaren om kunst van de kunstuitleen in huis te hebben, bedachten we het project KunstBlik en gingen bij een aantal van onze leden op bezoek.

  • Waarom heeft u dit kunstwerk gekozen?
  • Was de kunstenaar bij u bekend?
  • Heeft u thuis gesprekken over het kunstwerk?
  • Is uw smaak in de loop van de tijd veranderd?

Al deze vragen en nog meer kregen de mensen voorgeschoteld, er werd een foto gemaakt van het kunstwerk in thuis met de bewoner(s).

Deze zijn vanaf 12 november te zien in de kunstuitleen.

Ook enthousiast geworden: word dan ook lid worden van de Kunstuitleen, dat kan vanaf 10 euro per maand. Als men nu lid wordt, krijgt men tot 1 januari 2015 een gratis abonnement.

Archief

Categorie├źn