Te koop bij De Kunstuitleen

draagbare meesterwerken

Nieuw in de collectie

werken van Piet Lont

Lijstenmakerij Mellema

Op zolder bij de Kunstuitleen

Workshop voor groep 1,2 en 3

Basisscholen maken kennis met de Kunstuitleen

Toffe peren!

ontwerp: Annettte Behrens en Carina Hesper

In onze winkel

Studio Roof

Schaaltjes

Ronald Boonacker

lijstenmakerij mellema

op zolder bij de Kunstuitleen

Kunst in uw bedrijf

28 oktober 2017

Hedendaagse kunst kan uw bedrijfsimago onderstrepen en versterken. Het kan als blikvanger en herkenningspunt fungeren. Kunst werkt inspirerend en schept een plezierig en stimulerend werkklimaat.

Kunstuitleen Den Helder heeft een bijzondere collectie hedendaagse kunst die zich onderscheidt door een hoge kwaliteit en scherpe prijzen!

De Kunstuitleen biedt vrijblijvend kunstadvies op maat na een oriënterend gesprek. De selectie van kunstwerken gebeurt altijd in samenspraak met de klant. De selectie kan uitgebreid bekeken worden bij de Kunstuitleen. Het installeren van de kunstwerken gebeurt door professionele medewerkers.

Voor een afspraak, voor kunstadvies bij u op kantoor of voor een oriënterend bezoek aan de kunstcollectie van de Kunstuitleen kunt u contact op nemen via info@kunstuitleen-denhelder.nl  of u kunt bellen naar 0223-615752 tijdens openingsuren.

 

Gratis proefplaatsing

Ervaar zelf het effect van kunst. Snel en vrijblijvend
Dat kunst een mooie toevoeging is in de kantoorruimte zal voor de meeste mensen wel aannemelijk klinken, maar welke toegevoegde waarde biedt het nou écht? Welke kunst werkt in welk kantoor en hoe staan de medewerkers hier tegenover? Allemaal vragen die pas beantwoord kunnen worden op het moment dat u al kunst hébt op de werkvloer.
Maar wat als u eerst wilt uitproberen welke kunstwerken goed tot hun recht komen in de werkomgeving? De Kunstuitleen biedt vrijblijvend een gratis proefplaatsing aan elke nieuwe klant. Zonder kleine lettertjes, gewoon ter kennismaking.

Bespreek je wensen
We plannen een afspraak bij u op kantoor met onze ervaren medewerker, om erachter te komen welke kunstwerken u graag op kantoor zou willen.

Ontvang een kunstvoorstel op maat
In samenspraak wordt een voorselectie van geschikte kunstwerken gemaakt. Op uw locatie kunt u, met hulp van onze medewerker, besluiten in welke ruimte de kunstwerken komen te hangen.

Proefplaatsing
Wij plaatsen de kunst. Kiest u na een maand om de kunst te laten hangen, dan vragen wij u om een overeenkomst te tekenen en sturen wij de eerste factuur. Liever niet? Dan halen we de kunst gewoon op.

Jaarlijkse wissel
Bent u na een jaar toe aan iets anders? Jaarlijks wisselen kan. Zo beweegt de kunst mee met de organisatie en blijft ze medewerkers én klanten inspireren, telkens weer.