Te koop bij De Kunstuitleen

draagbare meesterwerken

Nieuw in de collectie

werken van Piet Lont

Lijstenmakerij Mellema

Op zolder bij de Kunstuitleen

Workshop voor groep 1,2 en 3

Basisscholen maken kennis met de Kunstuitleen

Toffe peren!

ontwerp: Annettte Behrens en Carina Hesper

In onze winkel

Studio Roof

Schaaltjes

Ronald Boonacker

lijstenmakerij mellema

op zolder bij de Kunstuitleen

Hulp bij het vinden van het juiste kunstwerk

12 mei 2010

Vanaf 1 mei  gaat Jeanne Hanegraaf  de Kunstuitleen versterken. De klanten kunnen  kosteloos een beroep op haar doen bij het uitzoeken van een kunstwerk in hun huis. Voor de leden die al jaren werk lenen bij de Kunstuitleen en die behoefte hebben om door haar geadviseerd te worden omdat het op de een of andere manier niet lukt iedere keer iets spannends of verrassends uit te kiezen. “Vaak kom je  op dezelfde soort werken uit.

Dat is te begrijpen maar wel jammer voor de mooie  kunst die hier is en voor de klant die kunst in huis heeft waar men al op uitgekeken is voordat het gekozen werk er hangt.

Zij was in het verleden docent Beeldende Vorming aan het Schaepmancollege te Dongen. Zij heeft ook jaren  op de Vrije Akademie Dever cursussen tekenen/schilderen verzorgd aan volwassenen en kinderen.

U kunt een beroep op haar doen door telefonisch of per email een afspraak met haar te maken. Zij komt eerst bij u in huis om de sfeer van uw huis te proeven en een indruk te krijgen van de behoefte van de bewoners. Daarna gaat zij samen met u in de Kunstuitleen werk uitzoeken. Nieuwsgierig naar wat er bij u gaat hangen?

Telefoon: 0223-680089 of email: jeannehanegraaf@zonnet.nl