Te koop bij De Kunstuitleen

draagbare meesterwerken

Nieuw in de collectie

werken van Piet Lont

Lijstenmakerij Mellema

Op zolder bij de Kunstuitleen

Workshop voor groep 1,2 en 3

Basisscholen maken kennis met de Kunstuitleen

Toffe peren!

ontwerp: Annettte Behrens en Carina Hesper

In onze winkel

Studio Roof

Schaaltjes

Ronald Boonacker

lijstenmakerij mellema

op zolder bij de Kunstuitleen

28 januari 2023

Leven op straat, een tentoonstelling van Micky Heiligenberg

Micky Heiligenberg

Met haar project ‘Leven op straat’ wil Micky Heiligenberg de aandacht  vestigen op het leven van dakloze mensen. Zo heeft zij vijf mensen geportretteerd in tweevoud met ieder een eigen verhaal

Micky: ‘’ Ik heb in december 2022 dakloze mensen ontmoet  in Den Helder met het DnoDoen team.’’ DnoDoen is een stichting die kwetsbare mensen helpt die door diverse problemen niet meer thuis wonen, dakloos zijn of dat dreigen te worden.
‘’Mijn eigen zoon woont in Zuid-Afrika en heeft op jonge leeftijd de verkeerde vrienden ontmoet, hij is nu 34 en dakloos, aan de crystal meth.
Ik heb dan ook hele persoonlijke drijfveren om aan dit project te werken en omdat het aantal daklozen dit jaar is verdubbeld was het voor mij hoog tijd om aan de slag te gaan.

Met mijn schilderijen wil ik de verhalen overbrengen van al die mensen die om wat voor een reden dan ook in deze situatie terecht zijn gekomen. Dit project is een manier om te praten over de daklozen in onze stad.

De van origine Zuid Afrikaanse Micky zal op 10, 11 en 12 februari bij restaurant Kunst en Kitchen voor haar stichting vrienden van Grapevine Foundation www.gvfsa.org een menu samenstellen met Zuid Afrikaanse gerechten.

Als u hiervan wilt proeven dan kunt u reserveren via kunstenkitchen@icloud.com